top of page

Servisiramo motorna vozila preko 30 godina...

Autoservis Luketić svoja je vrata prvi puta otvorio 1992 godine. U više od 30 godina kontinuiranog rada kroz naše su ruke prošle tisuće automobila gotovo svih marki i modela. Sve je krenulo od mehaničkih popravaka u maloj montažnoj garaži, a uz puno volje, truda i ulaganja kvaliteta usluga postala je prepoznatljiva te je razmjerno s tim rastao i opseg posla. Promjene na tržištu i tehnološki napredak u autoindustrijii potaknuli su nas da 2006 godine na listu usluga uvedemo i ugradnju te servisiranje autoplina, a nedugo zatim i servisiranje klimatizacijskih sustava na motornim vozilima. 

Servisiranje automobila već je dugi niz godina obiteljski posao koji pred nas često stavlja velike izazove. Iako su kvarovi i problemi naša svakodnevnica to nas ne obeshrabruje. Baš suprotno, to je ono što ovaj posao čini dinamičnim, a nas motivira, tjera da napredujemo i neprestano učimo kako bismo ostali konkurentni i ono najvažnije, kako bismo mogli učiniti sve što je u našoj moći da bi svaka komponenta Vašeg automobila (p)ostala ispravna i pouzdana!

 

Svjesni smo da predati ključ svog limenog ljubimca u ruke mehaničaru nije uvijek jednostavno i baš zbog toga komunikaciju uvijek nastojimo održavati otvorenom, a poslovanje transparentnim te na taj način opravdati ukazano povjerenje.


Za Vas danas radimo gotovo sve vrste mehaničkih popravaka, održavanje i popravke plinskih instalacija na automobilima, servisiranje autoklime, računalnu dijagnostiku, pripremu za tehnički pregled vozila i ekotest te montažu i balansiranje autoguma. Za većinu usluga koje vršimo potrebno se unaprijed naručiti. Iznimka su punjenje autoklime, dijagnostika te jednostavniji mehanički  popravci. 

Uvažavamo tradicionalan pristup ali gdje god je to moguće implementiramo moderna tehnološka rješenja zbog uštede vremena i veće preciznosti.

Efikasno rješavanje problema
bottom of page